Márkáról

 

 

A Família termékcsalád azoknak az édesanyáknak és családoknak szól, akiknek fontos, hogy nap mint nap finom, laktató ételekkel lepjék meg szeretteiket.

Kétségtelen, a háziasszonyok egyik legnagyobb kihívással járó feladata a család napi étkezésének biztosítása; legalábbis nálunk, a Kozma családban ez mindennapos fejtörést okoz.

Kozma Andrea vagyok, 44 éves, Budapesten élek a családommal.
A férjemmel, Lacival együtt neveljük gyermekeinket, Nikit és Bencét, akikkel a munkám mellett igyekszem minél több időt együtt tölteni.

Bizony sokszor nem kis fáradtságot és kreativitást  jelent, hogy finom, laktató és változatos ételek kerüljenek a családi asztalra, ami ráadásul mindenki ízlésének megfelel. Az sem utolsó szempont, hogy a család kedvenc ételeit minél kedvezőbb összegből tudjam kihozni, ne terheljem túl
a családi kasszát. 

 

 

Ezért én az olyan márkákat kedvelem, melyek  széles és megfizethető termékválasztéka családunk sokféle igényét képes változatosan kielégíteni nap mint nap. Laci és Bence szerint például az étel lelkét annak szalámi vagy kolbász tartalma adja, amíg Én és Niki inkább a sonkát és a felvágottakat kedveljük. 

 

 

 

 

 

 

A Família termékek választásával mindenkinek a kedvére tehetek, hiszen számomra az a legmegnyugtatóbb érzés, amikor az asztalról minden elfogyott és a család jóllakott. 

 

A FAMÍLIA húskészítményekből  változatos és finom szendvicsek készíthetőek, legyen szó akár a gyerekek tízóraijáról, egy közös családi vacsoráról, vagy egy kiadós reggeliről, ami az étkezés és az együtt töltött idő szempontjából az egyik legfontosabb.


Kis kreativitással akár gyors meleg vacsorákat is varázsolhatunk belőlük. Egy jó kis kolbászos lecsóval sült omlettnek, vagy a zalais burgonyás pitémnek nálunk senki sem tud ellenállni…